Et ole sisäänkirjautunut. Kirjaudu sisään tai rekisteröidy

Liittyminen ja lomake

Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Siirry alas  Viesti [Sivu 2 / 2]

26 Vs: Liittyminen ja lomake lähetetty Ti Marras 15, 2016 5:34 pm

Lomake

Nimi: Valtatassu
Ikä: 10 kuuta
Sukupuoli: Kolli
Klaani: Varjoklaani
Arvo: Oppilas

Ulkonäkö: Valtatassu on erittäin suurikokoinen kolli vahvoine takajalkoineen ja jykevine lapoineen. Hänen vatsa, yksi käpälistä ja toinen korva on valkoinen, mutta muuten koko vartalo on mustaa, lyhyttä ja karkeaa karvapeitettä. Kollin silmät ovat pelottavan värittömät. Niistä ei oikein saa mitään väriä irti... ehkä vaaleanharmaa tai hopea olisi osuvin väri kuvailemaan Valtatassun silmiä. Lyhyen turkin takia Valtatassun vahvat lihakset näkyvät ja piirtyvät selvästi. Hän omistaa pitkät ja terävät kynnet sekä veitsenterävät hampaat, ja turkkikin kiiltää pelottavasti. Valtatassu on sopusuhtainen kissa linjoiltaan, eikä edes kauhean kamalan näköinen, vaan ihan komea kolli varmojen ja vahvojen liikkeittensä kanssa.

Luonne: Valtatassu on kunnianhimoinen ja peloton kissa. Jos hän päättää jotain, sitä ei sitten kyllä helpolla muuteta. Oppilas on kylmäpintainen ja muutenkin aika salaperäisen oloinen, eikä pidä seurustelusta muiden kissojen kanssa, sillä hänestä on parasta olla yksin. Kaikki muut tuovat vain haittaa hänen elämäänsä. Valtatassu on innokas oppija, ja kuuntelee mestariaan aina tarkoin. Hän on hyvä taistelija, ja ottaa harjoitustaistelutkin aina tosissaan. Ylpeä ja arka kolli ei ole, enimmäkseen vain omissa oloissa viihtyvä ja välinpitämätön. Hänestä saa helposti kylmän ja ehkä hiukan ylimielisenkin kuvan, mutta kyllä Valtatassun kanssa voi ihan hyvin toimeenkin tulla, kunhan luonteet edes jotenkin täsmäävät. Kunnianhimoisena kissana hän haluaa olla paras, taistelemisessa etenkin, saalituksella ei ole niin paljon väliä.

Menneisyys: Kauan sitten, eleli Varjoklaanissa soturitar, kylmä ja röyhkeä sellainen, joka syistä x ja y karkoitettiin Varjoklaanista. Tämä naaras pakeni pois klaanireviireiltä, ja perusti pesänsä Varjoklaanin reviirin toiselle puolen. Hän, kutsuttakoon häntä nyt nimellä Hämyaskel, tajusi jonkin ajan kuluttua odottavansa pentuja, ja sai hyvän idean, sillä naaraan mielestä vain vahvat ansaitsivat elää. Kun kolme pentua sitten syntyivät, Hämyaskel nimesi ne vain ensimmäiseksi, toiseksi ja kolmanneksi pennuksi, syntymäjärjestyksen mukaan. Hän ei osoittanut näihin minkäänlaista kiintymystä, piti ne vain elossa. Lopulta kun pennut olivat kasvaneet tarpeeksi vanhoiksi, Hämyaskel käski niiden hyökätä toistensa kimppuun. Vain vahvin pentu sai elää ja emon täyden huomion. Toinen pentu, pentueen ainoa naaraspentu, sai heti surmansa vahvojen ja jykevien veljien käydessä hänen kimppuunsa. Veljien välinen taistelu kesti sitten hiukan pidempään, mutta ei sekään mikään älyttömän tasaväkinen ollut. Kolmas pentu, josta myöhemmin tuli siis Valtapentu, tappoi raa'asti ja kylmästi veljensä, ilmekkään värähtämättä. Hämyaskel oli kolmannestaan pennusta todella ylpeä, ja nimesi tämän Valtapennuksi, ansaitsemansa vallan takia.
Kun Valtapentu täytti kuusi kuuta, Hämyaskel käski tätä menemään Varjoklaaniin. Hän halusi että tämä kouluttautuisi soturiksi ja palaisi sitten takaisin emonsa luokse. Valtapentu myöntyi ja lupasi emolleen palaavansa heti kun soturikoulutus olisi päättynyt. Ja niin hän lähti kohti varjoklaania, ja kohti klaanielämää.
Mitä tahansa voi vielä tapahtua, ja ehkä jokin... tai ehkäpä joku, voisi muuttaa Valtatassun mielen, eikä kolli enää palaisikaan emonsa luokse, vaan valitsisi poluista toisen.

Muuta:
- Ei ole kertonut kenellekkään menneisyydestään, emostaan, tai salaisuudestaan
- Taisteleminen on kollin piemestä PALJON tärkeämpää kuin saalistus
- Joskus ohimennen haaveillut päällikkyydestä, mutta se merkitsisi klaaniin jäämistä

Näytä käyttäjän tiedot

27 Vs: Liittyminen ja lomake lähetetty Pe Marras 18, 2016 11:32 am

Hämykukka | Pikimusta naaras sinisillä silmillä | netta


Klaani: Varjoklaani
Asema: Soturi
Ikä: 20 kuuta

Ulkonäkö -
Hämykukka on pikimusta naaras, jonka turkki on karkea ja lyhyt. Vaikka turkin väritys on siis aivan pikimusta, löytyy naaraalta valkoisen ja harmaan värin sekoitukselliset "sukat" takajaloistaan. Soturittaren silmät ovat (tumman)siniset, mutta väri on yllättävän kirkas, kuin yötaivas pilvettömänä yönä. Silmät ovat kuin mantelit, niistä huokuu ystävällisyyttä ja uskollisuutta, joka valitettavasti ei toteudu naaraan luonteessa.
Ruumis Hämykukalla on lihaksikas ja hän on isokokoinen naaraaksi. Vahvat lihakset erottuvat erityisesti takajaloissa, joten naaraalle on luontaista ponnistaa korkealle.
Häntä pitkä, muttei tuuhea. Hännänpää on kuin katkaistu, mutta syy tähän ei ole taisteluarpi tai mikään vastaava - Hämykukka nyt sattui syntymään sellaisen hännänpään kanssa.

Luonne -
Naaras on erittäin päsmäröiva ja ärsyyntyy herkästi, ajautuen useasti riitoihin muiden kissojen kanssa.
Hän viihtyy parhaiten yksin, mutta haluaa että ympäriltä löytyy kissoja jotka luottaa / ihailee naarasta, sillä soturi on hieman itserakas ja sen 'seurauksena' soturitar rakastaa olla huomion keskipisteenä. Vaikka naaras haluaa, että kissoja löytyy ympäriltä, hän ei luota heihin, mutta vaatii luottamusta häneen. Monet kissat siis kertovat kaiken Hämykukalle, joka ei puolestaan sano sanallakaan omista ajatuksistaan, murheistaan tai iloistaan. Tästä voikin huomata pienoisen ristiriidan soturittaren kummallisessa luonteessa: kissa on kuitenkin hiljainen eikä paljoa puhu, mutta sitäkin tarkempi kuuntelemaan ja huomaa pienoisetkin yksityiskohdat kissojen toiminnassa.

_______________________________

Usvasiipi | Pitkäjalkainen, tuhkan harmaa naaras | netta

Klaani: Varjoklaani
Asema: Soturi
Ikä: 20 kuuta


Ulkonäkö -
Tuhkan harmaa naaras, turkki pehmeä, kuin silkkiä, mutta valitettavan lyhyt. Nuorella soturilla on utuiset, suuret siniset silmät ja hänen kasvoillaan on aina lempeä ilme, kuin pentujaan hoitavalla kuningattarella. Silmät korostavat erityisesti tuota katsetta, jonka avulla naarasta saatetaan luulla useasti paljon vanhemmaksi kuin hän oikeasti on. Muuten kasvot naaralla on sopusuhtaiset, eikä sieltä (silmiä siis lukuunottamatta) erityisesti erotu mikään.
Häntä on soturittarella on pitkä, mutta hännänpää on kuin katkaistu, mutta syy tähän ei ole taisteluarpi tai mikään vastaava - Usvasiipi nyt sattui syntymään sellaisen hännänpään kanssa. Tasapainoa se ei erityisesti hänellä haittaa.
Usvasiiven jalat ovat pitkät, saaden soturin vaikuttamaan suuri kokoiselta, vaikka ruumis on muuten siro. Hänen askeluksensa on kepeää, rauhallista, jopa juostessa.


Luonne -
Usvasiipi on pohdiskeleva, hiljainen naaras, joka ottaa huomioon kaikki, eikä mielellään satuta muita kisooja - tahallisesti tai tahattomasti. Hän on hyvin ennakkoluuloinen, kyseenalaistaa kaiken ja harkitsee asioita joskus jopa liiankin pitkään. Toisaalta, naaras osaa luoda luotettavia suunitelmia, joka saa monet kissat luottamaan soturittareen - on aina saanut. Ja vaikka suunitelma epäonnistuisikin, naaraasta sanotaan, että hän on yhtä pitkäjänteinen hermojensa kanssa, kuin hänen pitkät jalkansa. Usvasiipi ei siis suutu, vaikkei kaikki menisikään hänen tahtonsa tai suunitelmiensa mukaan.
Vaikka on sydämellinen ja yleensä mukava kaikille, ei pidä muiden kissojen seurassa olemisesta, vaan yrittää pitää ystävät harvassa, vaikkei luota heihinkään täysin.

Näytä käyttäjän tiedot

28 Vs: Liittyminen ja lomake lähetetty Pe Marras 18, 2016 12:30 pm

Jäävirta | Valkeanharmaa kolli jolla karkea, samettinen turkki ja hopeansinertävät silmät | Jenni


Klaani: Varjoklaani
Asema: Soturi
Ikä: 18 kuuta
Ulkonäkö:Jäävirta on vartaloltaan erittäin sopusuhtainen ja elegantti. Hänellä on pitkät käpälät ja kapeat ääriviivat, kollin liikkuminen muistuttaa rauhallisessa virrassa soljuvaa vettä. Hänen karkea, valkeanharmaa turkkinsa korostaa Jäävirran hentoja lihaksia. Vaikkei nuori soturi ole Varpukynnen tavoin leveälapainen ja maskuliininen, hän on erittäin notkea ja ketterä kissa jonka heikompi lihasmassa korostuu edellämainittujen herkkien piirteiden ansiosta.
Jäävirran ohut turkki ei suojaa häntä lehtikadon kylmyydeltä, mutta hän kestää sen oman ulkonäkönsä vuoksi. Soturi ei vaihtaisi hopeisena hehkuvaa turkkiaan mistään hinnasta, hän rakastaa kävellä kuunvalon siivilöimässä metsässä ja ihailla hohtoaan lammen pinnasta. Hänestä tuntuu siltä kuin hän olisi hopeinen täysikuu Varjoklaanin synkässä pimeydessä!
Jäävirran kasvonpiirteet ovat kapeat ja vinolinjaiset, hänen silmänsä suuret ja hopeansiniset- tietyssä valaistuksessa miltei aavemaisen valkeat. Nuoren soturin kalpeita silmiä koristavat pitkät valkeat silmäripset ja kuonolta lainehtivat viikset.
Hän on pitkä ja hoikkarakenteinen kissa, jonka vuoksi hän on usein pidempi kuin muut klaanitoverinsa.
Luonne:


Jäävirta vaikuttaa armottoman narsistiselta kissalta, hän saattaa viettää auringonnousun ihastellessaan omaa auringonsäteiden ympäröimää peilikuvaansa veden rauhallisessa pinnassa. Hän kertoo avoimesti muille kissoille kuinka uskoo olevansa koko metsä, miksei koko maailman kaunein ja sievin kissa. Hän kehuu omaa ulkonäköään vaikka kukaan muu ei niin tekisi, jos joku väittää vastaan napsauttaa Jäävirta sen kateuden piikkiin.
Nuori kolli on todella jääräpäinen, kukaan ei saa puhuttua hänen päätään ympäri jos hän on päättänyt jotain- kuten esimerkiksi sen, ettei kukaan voi olla paremman näköinen kuin hän. Jäävirta usein kyseenalaistaa kauneutensa ja miettii syitä sille, miksi kukaan olisi halunnut siunata häntä niin uskomattomalla ulkonäöllä. Hänen elämänsä ainut vastoinkäyminen tuntuu olevan se, että hän on liian hyvännäköinen. Kolli kertoo usein että hänet oli tarkoitettu syntymään Varjoklaaniin, koska jos kuusenoksat eivät piilottelisi hänen ulkonäköään hänen olisi vaikea liikkua ilman että erakkokissat pysäyttelisivät häntä kehuen hänen ulkonäköään.
Jäävirta rakastaa ulkonäkönsä lisäksi myös muiden kissojen kanssa olemista, hän viihtyy mielellään parrasvaloissa ja vaikkei saisikaan täyttä huomiota ainakin hän osaa antaa sitä itselleen. Hopeanharmaa, nuori soturi kunnioittaa klaaninsa vanhuksia ja vaikka hänen prioriteettinsä ovat hieman epäjärjestyksessä hän kunnioittaa perhearvoja ja klaanitapoja- vaikkakin hän uskookin ettei Tähtiklaani pidä hänestä hänen hehkuvan komeutensa vuoksi.
Jäävirrasta ei heti uskoisi, mutta hän on todella välttävä kissa melodramaattisesta ja itserakkaasta puolestaan huolimatta. Hän välittää ja huolehtii muista kissoista ulkonäkönsä lisäksi. Sievän turkin alla piilottelee erittäin viisas ja diplomaattinen kissa, joka löytää kauneutta kaikesta.

Muuta:

- Jäävirta flirttailee paljon, vaikka aina hänen iskulauseensa eivät ole kaikista sulavinta sorttia
- Jäävirta on erittäin suorapuheinen, jos joku tai jokin on hänen mielestään suloista hän ilmaisee sen avoimesti
- Jäävirta on erittäin huolehtivaine kissa, ehkä liiankin- usein hän löytää vaaraa sellaisista tilanteista missä sitä ei ole
- Jäävirta puhuu mieluusti naaraista ja kumppaneista vaikka muut eivät jaksaisikaan kuunnella hänen höpöttelyään

Näytä käyttäjän tiedot http://hurme.foorumini.com

Sponsored content


Takaisin alkuun  Viesti [Sivu 2 / 2]

Siirry sivulle : Edellinen  1, 2

Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa